Inilah Rahsia 18790 Wanita Amalkan Untuk Selesaikan Masalah

ANDA ADA MASALAH INIKAN ??

🚫 AWAS! Sila tinggalkan website ini jika sis tidak mahu kak bantu selesai masalah keputihan dan period tak teratur tu. Jika sis benar-benar serius. teruskan bacaan…..

Kak faham, ramai di antara sis yang mengalami masalah keputihan terutama yang sudah berkahwin. Kerap sangat keputihan datang..😥

Pelbagai ubat atau makjun dah cuba. Tapi keputihan still ada…

Parah lagi, apabila ‘ia’ datang banyak.. campur dengan bau badan sekali. Memang tak selesa😭

Malunya sebenarnya nak cerita..😖

Bila PKP nie, Cik asben duduk rumah dan selalu berkepit.. Kadang-kadang, cik asben mesti akan tegur sis pasal keputihan sis berbau..? pasal missV..

Bila tegur, kak Reen dah boleh agak.. Mesti sis tersinggung kan? Dalam hati sis berkata ‘bilalah akan habis keputihan ni?’

Bila ‘bersama’, Cik asben akan berasa kurang puas disebabkan terganggu missV berbau..

huhu.. memang sedih😢

Betul ke Jamu Seeri ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami…

TESTIMONI PENGGUNA

WAJAH CERIA PENGGUNA JAMU SEERI

Pakej Bidadari

(3 Box)

RM 285

RM 270

Pakej Bidadari
Sold 75%

Pakej Permaisuri

(2 Box)

RM 190

RM 180

Pakej Permaisuri
Sold 63%

Pakej Puteri

(1 Box)

RM 110

RM 100

Pakej Puteri
Sold 46%

Offer AKAN DITUTUP Dalam...